Overslaan naar content

Operationeel Manager stage (m/f/d)

 • Amsterdam, Nederland
StageMax Brown Hotel Canal District, Max Brown Hotel Museum Square

Functieomschrijving

De Max Brown hotels in Amsterdam:

 • Max Brown Hotel Museum Square: gezellig, eigenzinnig, betaalbaar
 • Max Brown Hotel Grachtengordel: gezellig, eigenzinnig, leuk


Waarom deze vacature beschikbaar is

In onze Sircle Collection hotels streven we ernaar de beste gastvrijheidservaring te bieden die verder gaat dan dat. Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar jou! Als Operationele Manager stagiair(e) assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden van de receptie. Daarnaast krijg je de kans om samen met de Operationele Manager grotere projecten op te pakken. Met jouw sprankelende persoonlijkheid en hands-on mentaliteit zorg je voor de ultieme gastervaring. Bovendien maak je deel uit van een leuk, ambitieus en dynamisch team!

Krijg jij al zin in je volgende stage? Lees dan snel verder want...


Dit is wat je gaat doen

 • Samen met je team zorg je ervoor dat onze gasten de beste service krijgen
 • Je verwelkomt onze gasten en bent het eerste aanspreekpunt in de guest journey
 • Verwerken en afhandelen van alle gasten check ins, check outs, telefoontjes, verzoeken en vragen;
 • Gasten voorzien van routebeschrijvingen en informatie over de geheimen van de stad;
 • Je krijgt de kans om aan een specifiek project te werken in samenwerking met de Operationele Manager


Dit is waarom jij de beste kandidaat bent

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol, ben je momenteel een student die een relevante Bachelor Hotelmanagement /Hospitality / Toerisme gerelateerde studie volgt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met hospitality, ben je een ambitieuze en creatieve student met goede communicatieve vaardigheden en weet je hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een jong, ambitieus en dynamisch team. Je bent beschikbaar vanaf augustus of september 2024 voor een periode van minimaal vijf maanden.

Deze functie is alleen beschikbaar voor kandidaten die momenteel studeren en stage moeten lopen als onderdeel van zijn/haar studie.

Laat ons in je sollicitatie weten in welk hotel je geïnteresseerd bent!


Dit is waarom je stage uitdagend is

Je werkt in een dynamisch team met mensen van verschillende leeftijden en culturen. Hierdoor houd je altijd het overzicht, kun je prioriteiten stellen en snel schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als dingen niet gaan zoals gepland.


Wat je van ons krijgt

 • Vaste tarieven voor alle Sircle Collection hotels
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren
 • Refer a friend bonus
 • Onze beroemde fietstocht door Amsterdam
 • Internal Sircle: het stagiair evenement
 • In-house ervaring na je eerste maand
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group
 • Elke week gratis bootcamp @ Sir Adam. Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf


Vergoedingen

 • De stagevergoeding is € 525 bruto op basis van een fulltime stage.
 • Wij bieden een tegemoetkoming in de huisvestingskosten van € 80 bruto (fulltime) indien je voor je stage naar Amsterdam moet verhuizen.

Vereisten

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende wijken van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en om enthousiast service te bieden.


Over Sircle Collection

Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horecamerken die in 2011 is opgericht door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in een aantal van de meest inspirerende buurten van Europa.


Onze sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je cv en motivatiebrief! Onze Recruiter Natalia Pou neemt binnen 5 dagen contact met je op om je te laten weten of we een afspraak willen maken. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact met haar opnemen via +316 45759800.

Details

 • Amsterdam, Nederland
Stage
Max Brown Hotel Canal District, Max Brown Hotel Museum Square

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.