Overslaan naar content

Onze merken

Sircle Collection is een groep waar tien hospitality-merken onder vallen. We hebben op de meest inspirerende locaties van Europa vijf hotelketens met in totaal dertien vestigingen, drie restaurant- en barconcepten, een members’ club en een luxe conceptstore.

Sir Hotels

Sir Hotels staat garant voor een unieke ervaring in een aantal van de meest betoverende wijken van Europa. De lokale specialiteiten, onverwachte pareltjes en geheimen zijn onze basis en die verrijken we met onze eigen interpretatie van moderne luxe. Net als onze gasten zijn geen twee Sirs hetzelfde.

Max Brown Hotels

Onze hotels zijn te vinden op de gezelligste plekken. Daar waar het gebeurt. En nooit ver van de must-sees. We hebben vestigingen in vijf van de meest trendy wijken van Europa; waar je kunt verblijven, eten en slapen als een local. Ontdek zelf waarom we zo van deze plekken zijn gaan houden en maak kennis met de mensen die er wonen.

Park Centraal Hotels

Park Centraal is geïnspireerd op de balans van het Nederlandse leven. In het culturele hart van de steden en op loopafstand van de mooiste musea, winkels en parken vind je de perfecte harmonie tussen comfort, Nederlands erfgoed en modern design.

Àterre

Àterre blend de warmte van thuis, het gemak van een pied-à-terre en de luxe van een hotel onder één dak. Dit, zodat gasten zich direct op hun gemakt voelen tijdens het reizen.

Miznon

In navolging op het succes van Seven North zijn we met chef-kok Eyal Shani en zijn team opnieuw een samenwerking aangegaan. En hieruit is Miznon Wenen ontstaan. Dit Israëlische streetfood-concept, met vestigingen over heel de wereld, staat bekend om hun creatieve pita's en pure ingrediënten.

Seven North

Seven North is een samenwerking tussen Sircle Collection en chef-kok Eyal Shani. Een prachtig restaurant op de begane grond van ons Max Brown 7th District hotel in Wenen. Bij Seven North krijg je pure en verfrissende gerechten met een mediterraanse touch geserveerd die nog beter tot hun recht komen als ze worden gedeeld.

X BANK

X BANK is een unieke conceptstore en expositieruimte in het historische bankgebouw waarin het W Hotel Amsterdam gevestigd is. In deze 450 m2 tellende conceptstore kun je creaties van de crème de la crème uit de Nederlandse kunstscene en fashion en design bewonderen en kopen. Bovendien is het een ontmoetingsplek voor de lokale creatieve gemeenschap.

The Cover

The Cover is een members’ club voor de cultureel geëngageerden. De members’ club middenin het levendige district Eixample in Barcelona (en binnenkort op nog meer locaties) verrijkt de drie belangrijkste aspecten in het leven van de leden: welzijn, werk-privé-balans en de samenleving.