Overslaan naar content

Bezoek onze landen

Onze internationale vestigingen zijn te vinden in de meest inspirerende steden en wijken van Europa. Er staan een aantal spannende openingen gepland; waar zullen we gaan neerstrijken?

Nederland

Ga aan de slag daar waar het allemaal begon. Wil je komen werken in een levendig en internationaal team in Amsterdam of Den Haag dan hebben we verschillende vacatures voor je openstaan; van functies op ons hoofdkantoor tot aan functies bij het allereerste Sir Hotel.

Duitsland

Kom ons hardwerkende en gezellige internationale team in Duitsland versterken. Of het nu in Berlijn Düsseldorf is, we hebben de perfecte functie voor je.

Oostenrijk

Werken in het creatieve centrum van Wenen? Dat kan in het Max Brown 7th District. Of bij onze restaurants Seven North en Miznon.

Spanje

Wat denk je van een baan bij ons exclusieve Sir Joan op het magische Ibiza of het Sir Victor in het prachtige, modernistische district in Barcelona.

Italië

Sluit je aan bij ons team in Italië en help ons onze merken naar een nieuwe bestemming te brengen met een vleugje Italiaanse finesse en flair.

Verenigd Koninkrijk

Kom werken bij ons nieuwste boutique hotel in Londen. Gelegen in Devonshire Square en op slechts een steenworp afstand van Shoreditch, maak je deel uit van de creatieve kern van de stad en ben je een van de eersten die dit bruisende team komt versterken.''Sircle Collection is on a roll.''

—Wallpaper