Overslaan naar contentWij zijn Sircle Collection

Een creatief en ambitieus team dat bezig is met het ontwikkelen van unieke hotels, restaurants en barren op de meest bijzondere locaties in Europa.

Sluit je aan bij ons team

Ontmoet Sergio van Sir Albert

Hij weet als geen ander hoe hij de beste gastervaringen kan bieden bij Sir Albert - zelfs als dit betekent dat hij zijn mouwen opstroopt en iets nieuws probeert – je ziet hem altijd met een glimlach.

Onze merken

Van een stijlvol hotel in Amsterdam Noord tot een zonovergoten paradijs op Ibiza, we werken aan een divers en dynamisch portfolio van boutique-labels.

Waar we voor staan

Echte connecties ontstaan volgens ons tijdens het werk. Maak vrienden voor het leven, steun samen met ons de lokale gemeenschappen en speel een rol in het verduurzamen van onze hotels en restaurants.

Diversiteit en inclusiviteit

We bouwen aan een open en inclusieve cultuur. Inmiddels zijn er al meer dan vijftig nationaliteiten vertegenwoordigd in onze teams. Bij ons kan en mag je helemaal jezelf zijn en omarmen we elkaars verschillen.

Steun onze gemeenschappen

We stellen de gemeenschap centraal in alles wat we doen. Hiervoor hebben we speciale initiatieven als Sir Cares en lokale samenwerkingsverbanden in het leven geroepen.

Sircle Impact

Sircle Impact is een van Sircle Collection’s projecten, met als doel de bewustwording van verschillende sociale en milieuvraagstukken te vergroten en een positieve verandering te creëren.

Onze waarden

Onze waarden zijn onze verbindende factor. Van het bieden van een top service tot het creëren van de meest bijzondere ervaringen; ze zijn terug te zien in alles wat we doen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Je krijgt alle ruimte om nieuwe dingen te proberen. En je krijgt alle mogelijkheden om carrière te maken.

Personeelskorting op overnachtingen

Vrij op je verjaardag

Aanbrengbonus

Kerstpakket

Korting op de sport-, restaurant-, spa- en wellnessfaciliteiten

Jaarlijkse in-house experience

Maandelijkse bedrijfsborrels

Korting op hotelmerchandise

Bezoek onze steden

Ga op ontdekkingstocht door een paar van onze favoriete steden waar je onze hotels, restaurants en bars kunt vinden. En binnenkort worden er nog meer geopend.

"Always on trend and in the right direction. This could be the motto of Sircle Collection."

—The Good Life Magazine