Overslaan naar content

Nachtreceptionist (m/f/d)

 • Amsterdam, Nederland
Front OfficePark Centraal Hotel Amsterdam

Functieomschrijving

Bij Park Centraal Amsterdam streven we naar de beste gastvrijheidsbeleving die verder gaat dan dat. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar jou! Als onze nachtreceptionist ben je verantwoordelijk voor het algehele succes van de nachtdiensten. In de industrie die nooit slaapt, zijn we op zoek naar een verantwoordelijke nachtuil die zorgt voor de veiligheid van het hotel en die graag service verleent aan onze gasten.

Word je al enthousiast? Lees dan snel verder want...

Dit ga je doen

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten;
 • Je verwerkt en behandelt alle check-ins, check-outs, telefoontjes, verzoeken en vragen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de nachtcontrole en voert je administratieve taken uit aan de hand van een checklist;
 • Je loopt dienstrondes door het hotel om de veiligheid te waarborgen;
 • Je geeft gasten aanbevelingen over de hotspots in Amsterdam.


Dit is waarom jij de beste kandidaat bent

Om in deze functie te kunnen uitblinken, verwachten we dat je een jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft vloeiend Engels. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met gastvrijheid, ben je een creatieve professional met goede communicatieve vaardigheden en weet je hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een jong, ambitieus en dynamisch team.


Wat je van ons krijgt

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Elke week gratis Bootcamp @ Sir Adam;
 • Bedrijfsborrels en teambuildingevenementen;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.

Vereisten

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en enthousiast service te verlenen.


Over Park Centraal Amsterdam

Vlakbij het Leidseplein en het Vondelpark, omgeven door kunst, cultuur en talloze winkels, is Park Centraal een plek om het nieuwe te omarmen. Het eigentijdse, elegante ontwerp bevat interieurstukken van lokale ontwerpstudio's GHYCZY en Urban Nature Culture.


Over Sircle Collection

Wij zijn een onafhankelijke groep van creatieve horecamerken, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In onze 9 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een concept-design store en drie monumentale panden - allemaal gelegen in een aantal van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milaan en nog veel meer. In alles wat we doen, zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten. Kom meer te weten op sirclecollection.com.


Hoe solliciteren?

Geïnteresseerd in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je cv en motivatiebrief! Onze Recruiter Natalia Pou neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een afspraak willen inplannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact met haar opnemen via +316 45759800 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Details

 • Amsterdam, Nederland
Front Office
Park Centraal Hotel Amsterdam

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.