Skip to content

Room Attendant (m/f/d)

Amsterdam, NederlandHuishoudingPark Centraal Hotel Amsterdam

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brand, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Park Centraal Amsterdam
Vlakbij het Leidseplein en het Vondelpark, omgeven door kunst, cultuur en talloze winkels, is Park Centraal een plek om het nieuwe te omarmen. Het eigentijdse, elegante ontwerp bevat interieurstukken van lokale ontwerpstudio's GHYCZY en Urban Nature Culture.


Waarom deze vacature beschikbaar is
Om een onvergetelijke gastervaring te leveren waarbij onze gasten met een opgeruimd gemoed kunnen genieten van hun tijd in het hotel, zijn we op zoek naar jouw expertise om dat waar te maken! Als onze Room Attendant lever je de meest hartelijke service aan onze gasten en zorg je ervoor dat de kamers en openbare ruimtes brandschoon zijn. Je bent een vriendelijk, positief en behulpzaam persoon die graag een energieke en positieve teamgeest creëert.

Word je enthousiast? Lees dan snel verder, want...

Dit is wat je gaat doen

 • Samenwerken met het team om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van alle hotelkamers volgens een zeer hoge standaard;
 • Je bent ook verantwoordelijk voor de gangen, trappenhuizen, buitenruimtes en voor het transport van schoon en vuil linnengoed en afval van de gastenkamers;
 • Er kunnen speciale projecten en/of dieptereinigingstaken zijn.

Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is
Je werkt in een dynamische en snel veranderende omgeving met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Hierdoor houd je altijd het overzicht, ben je in staat prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als er beslissingen genomen moeten worden.

Vereisten

Waarom jij de beste kandidaat bent

Om in deze functie te slagen, ben je minimaal één jaar werkzaam als Room Attendant of General Cleaner. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met gastvrijheid, ben je een behulpzaam persoon met goede communicatieve vaardigheden en weet je contact te leggen met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en werkt graag in een dynamisch team.


Onze benefits & fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Gratis Bootcamp @ Sir Adam elke week;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Onze sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een afspraak willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330

Details

Amsterdam, Nederland
Huishouding
Park Centraal Hotel Amsterdam

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.