Skip to content

Minibar Medewerker (m/v/d)

Amsterdam, NederlandFood & BeveragePark Centraal Hotel Amsterdam

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brand, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Park Centraal Amsterdam
Vlakbij het Leidseplein en het Vondelpark, omgeven door kunst, cultuur en talloze winkels, is Park Centraal een plek om het nieuwe te omarmen. Het eigentijdse, elegante ontwerp bevat interieurstukken van lokale ontwerpstudio's GHYCZY en Urban Nature Culture.


Waarom deze vacature beschikbaar is

Bij Park Centraal Amsterdam willen we de beste gastvrijheid ervaring leveren die verder gaat dan dat. Om dit waar te maken zijn wij op zoek naar jou! Als onze Minibar Medewerker ben je verantwoordelijk voor de minibars in alle hotelkamers. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke collega die graag deel uitmaakt van ons F&B team!


Dit is wat je gaat doen

 • Je controleert en registreert het gebruik van de minibars en vult deze dagelijks bij;
 • Je houdt de minibars schoon, ruimt de roomservicekasten op, beheert de voorraad en houdt het magazijn netjes.


Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is 

Je werkt in een dynamisch team met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Daardoor houd je altijd het overzicht, kun je prioriteiten stellen en snel schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als zaken niet lopen zoals gepland.

Vereisten

Waarom jij de beste kandidaat bent 

Om in deze functie te slagen, ben jeminstens één jaar werkzaam in een soortgelijke functie, hebt u een uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met gastvrijheid, je bent een natuurlijke en creatieve professional met goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een jong, ambitieus en dynamisch team waar je kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen.


Onze bnefits & fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Gratis Bootcamp @ Sir Adam elke week;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Maak kennis met Maurice Corver

Wow, je bent helemaal tot onderaan de functieomschrijving gekomen! Mijn naam is Maurice, Assistant F&B Manager bij Park Centraal Amsterdam, en als er een match is, worden we collega's. Ik werk nu bijna 10 jaar bij Park Centraal Amsterdam waar ik ben begonnen als banqueting waiter en me in de loop der jaren heb opgewerkt tot Assistant F&B Manager. Ik kan met recht zeggen dat als F&B je passie is, dit bedrijf de plek is om het verschil te maken en elke dag te blijven leren. Als je in contact wilt komen of een gesprek wilt beginnen over de functie of het team, neem dan gerust contact met me op via LinkedIn!


Onze sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een gesprek willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330


Details

Amsterdam, Nederland
Food & Beverage
Park Centraal Hotel Amsterdam

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.