Skip to content

Zelfstandig werkend kok parttime (m/v/d)

Den Haag, NederlandKeukenPark Centraal The Hague

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn
Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.

Over Sircle Collection

Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horecamerken, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Park Centraal Den Haag
Aan de rand van het Werkpaleis Noordeinde, de beroemde Koninklijke Tuinen, en de Koninklijke stallen. Midden in het gevarieerde Hofkwartier, de geplaveide straten, veel gezellige winkels, restaurants en bars. Park Centraal Den Haag vertegenwoordigt 160 jaar erfgoed. Klassieke en moderne design details zorgen samen voor een elegante ervaring


Waarom deze vacature beschikbaar is

In onze keuken bij Park Centraal Den Haag zijn we op zoek naar creativiteit. Vind jij het leuk om je eigen creaties in te zetten en verschillende gerechten te bereiden voor onze gasten? Wij zijn op zoek naar een gedreven collega voor ons keukenteam. Wil jij je kennis en ervaring opdoen tijdens het ontbijt, diners en evenementen? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Dit is wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontbijt, diners en evenementen;
 • Het verzorgen van lunch, pauzes en diners voor onze vergaderruimtes;
 • Bijdragen aan nieuwe recepten en ideeën;
 • Beheren van inkomende bestellingen;
 • Bewaken van de voorraad volgens de FIFO methode en HACCP


Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is
Je werkt in een dynamisch team met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Dit geeft het F&B team een goede basis voor een goede samenwerking en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor houd je altijd het overzicht, ben je in staat om prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als zaken niet lopen zoals gepland. Daarnaast is voor jou elke dag een goede start om het beste uit jezelf en je team te halen.

Vereisten

Waarom jij de beste kandidaat bent

Om in deze functie te slagen, ben je minstens één jaar werkzaam als Food & Beverage professional of in een vergelijkbare rol. Je bent een hands-on professional en kunt zorgen voor de juiste werkstandaarden, productiviteit en werkwijzen. Je brengt je team op gang en maakt er elke ochtend vroege vogels van. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke leider bent met goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent in staat duidelijke procedures op te stellen en in staat zelfstandig te opereren en problemen creatief op te lossen. Je bent een echte teamplayer en je gaat altijd voor het beste resultaat voor jezelf en je collega's.


Onze Benefits & Fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Gratis Bootcamp @ Sir Adam elke week;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.
Onze sollicitatieprocedure
Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! For more information about the application procedure please contact Malou Koopmans via +31645801581.

Details

Den Haag, Nederland
Keuken
Park Centraal The Hague

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.