Skip to content

Guest Service Manager (m/v/d)

Den Haag, NederlandFront OfficePark Centraal The Hague

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende wijken van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brands, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Park Centraal Den Haag

Aan de rand van het Werkpaleis Noordeinde, de beroemde Koninklijke Tuinen en de Koninklijke stallen. Midden in het gevarieerde Hofkwartier, geplaveide straten, veel gezellige winkels, restaurants en bars. Park Centraal Den Haag vertegenwoordigt 160 jaar erfgoed. Klassieke en moderne design details combineren tot een elegante ervaring.

Waarom deze vacature beschikbaar is
Bij Park Centraal Den Haag willen we de beste gastvrijheidsbeleving leveren die verder gaat dan dat. Om dit waar te maken zijn we op zoek naar jou! Als onze Guest Service Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en stuur je het team in alle aspecten van de Front Office aan. Met je sprankelende persoonlijkheid en je hands-on mentaliteit zorg je voor de ultieme ervaring voor onze gasten en je team.


Dit is wat je gaat doen

 • Samen met je team zorg je voor oprechte service naar onze gasten;
 • Je geeft leiding aan het team van Front Office Agents en Trainees;
 • Je werkt nauw samen met de afdeling housekeeping, onderhoud en F&B;
 • Verwelkomen en begeleiden van gasten, conferentiegasten en groepsleiders;
 • Assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden op verschillende afdelingen;
 • Toezien op "Health and Safety" procedures & coördinatie van crises
 • Afhandelen van klachten volgens procedure.


Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is 
Je werkt in een dynamische en snel veranderende omgeving met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Hierdoor houd je altijd het overzicht, ben je in staat prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als er beslissingen genomen moeten worden.

Vereisten

Dit is waarom jij de beste kandidaat bent 

Om in deze functie te slagen, heb je minimaal 1-2 jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met gastvrijheid, ben je een natuurlijke en creatieve professional met goede communicatieve vaardigheden en weet je hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een jong, ambitieus en dynamisch team.


Onze Benefits & Fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Maak kennis met Meep Ohr

Hallo allemaal, ik ben Meep Ohr en al vele, vele jaren werkzaam in dit prachtige hotel als Front of House Manager. Park Centraal Den Haag is een van de oudste hotels van Den Haag - meer dan 110 jaar - waar wij onze zakelijke en leisure gasten de ultieme gespecificeerde service geven die wij nodig en gewaardeerd vinden. Ons Front Office Team is jong, gretig en zeer geïnspireerd om hen voor 110% te ontvangen.

Als jij dat ook graag doet en ons team wilt komen versterken waar plezier, humor en serieus- , servicegerichtheid op nummer één staat, dan zijn wij een match!

Onze sollicitatieprocedure
Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een gesprek willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330

Details

Den Haag, Nederland
Front Office
Park Centraal The Hague

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.