Skip to content

Front Office Agent (m/v/d)

Amsterdam, NederlandFront OfficeSir Adam Hotel

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende wijken van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brands, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Sir Adam
Een mekka voor muziek- en cultuurliefhebbers. Met zijn gedurfde aanwezigheid in de A'DAM toren in Amsterdam, resoneert Sir Adam met de bruisende energie van de huidige bewoners van het gebouw, waaronder Sony, Semifest en MassiveMusic. Het hotel ligt net achter het Centraal Station en kijkt uit over het IJ.


Waarom deze vacature beschikbaar is
In het Sir Adam Hotel streven we ernaar de beste gastvrijheid ervaring te leveren die verder gaat dan dat. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar jou! Als onze Front Office Agent lever je de meest oprechte service aan onze gasten en zorg je ervoor dat ze de beste tijd bij ons hebben. Je bent een echte teamspeler en kunt je teamleden inspireren met je sprankelende persoonlijkheid en je vindt het belangrijk om een positieve en ambitieuze werkomgeving te creëren waar plezier voorop staat.

Word je enthousiast? Lees dan verder want...


Dit is wat je gaat doen

 • Samen met je team zorg je ervoor dat onze gasten de meest hartelijke service krijgen
 • Je deelt alle ins en outs die de stad te bieden heeft
 • Je verzorgt de check-ins en outs, verzoeken van gasten en reserveringen
 • Je inspireert het team met jouw creativiteit en nieuwe ideeën om onze Guest Experience verder te verbeteren

Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is 

Je werkt in een dynamische en snel veranderende omgeving met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Daardoor houd je altijd het overzicht, kun je prioriteiten stellen en snel schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als er beslissingen genomen moeten worden.

Vereisten

Daarom ben jij de beste kandidaat
Om in deze functie te slagen, moet ben je minimaal 1-2 jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft vloeiend Engels. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met hospitality, ben je een natuurlijke en creatieve professional met goede communicatieve vaardigheden en weet je hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een jong, ambitieus en dynamisch team.


Onze Benefits & Fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Onze sollicitatieprocedure
Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een gesprek willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330

Details

Amsterdam, Nederland
Front Office
Sir Adam Hotel

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.