Skip to content

Ontbijtkok (m/v/d)

Amsterdam, NederlandKeukenPark Centraal Hotel Amsterdam

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn
Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brand, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Park Centraal Amsterdam
Vlakbij het Leidseplein en het Vondelpark, omgeven door kunst, cultuur en talloze winkels, is Park Centraal een plek om het nieuwe te omarmen. Het eigentijdse, elegante ontwerp bevat interieurstukken van lokale ontwerpstudio's GHYCZY en Urban Nature Culture.


Waarom deze vacature beschikbaar is
Om onze gasten de beste kick-start van de dag te bezorgen, zijn we op zoek naar jou om dat waar te maken! Als onze Ontbijtkok ben je verantwoordelijk voor de complete ontbijtservice binnen het hotel. Onze ontbijtservice varieert van roomservice tot buffetservice. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Food & Beverage Manager en krijg je de ruimte om jouw creativiteit en ideeën uit te voeren!

Word je al enthousiast? Lees dan verder want...

Dit is wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontbijt in a la carte, take away, roomservice en buffetvorm
 • Het Verzorgen van de lunch en pauzes voor onze banqueting partijen
 • Het bijdragen aan nieuwe recepten en andere ideeën 
 • Het beheren van de bestellingen 
 • Het bewaken van de voorraad volgens de FIFO-methode en HACCP
 • Af en toe inspringen wanneer nodig voor lunch of andere partijen


Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is 
Je werkt in een dynamisch team met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Daardoor houd je altijd het overzicht, kun je prioriteiten stellen en snel schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als dingen niet lopen zoals gepland.

Vereisten

Waarom jij de beste kandidaat bent
Om in deze functie te slagen, ben je minstens één jaar werkzaam als Food & Beverage professional of in een vergelijkbare rol. Je bent een hands-on professional en kunt zorgen voor de juiste werkstandaarden, productiviteit en werkwijzen. Je brengt je team op gang en maakt er elke ochtend vroege vogels van. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke leider bent met goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je contact maakt met verschillende mensen en culturen. Je bent in staat duidelijke procedures op te stellen en in staat zelfstandig te opereren en problemen creatief op te lossen.


Onze Benefits & Fun 

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Gratis Bootcamp @ Sir Adam elke week;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Bedrijfsborrels en teambuilding evenementen;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.

Maak kennis met Maurice Corver
Wow, je bent helemaal tot onderaan de functieomschrijving gekomen! Mijn naam is Maurice, Assistant F&B Manager bij Park Centraal Amsterdam, en als er een match is, worden we collega's. Ik werk nu bijna 10 jaar bij Park Centraal Amsterdam waar ik ben begonnen als banqueting waiter. Ik kan oprecht zeggen dat als F&B je passie is, dit bedrijf de plek is om het verschil te maken en elke dag te blijven leren. Als je in contact wilt komen of een gesprek wilt beginnen over de functie of het team, neem dan gerust contact met me op via LinkedIn!

Onze sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een gesprek willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330

Details

Amsterdam, Nederland
Keuken
Park Centraal Hotel Amsterdam

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.