Skip to content

Front Office Agent (m/v/d)

Amsterdam, NederlandFront OfficeMax Brown Hotel Canal District

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende wijken van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection
Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve horeca brands, opgericht in 2011 door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In de afgelopen 12 jaar is ons in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie landmarks - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Onze merken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor, Bar Claes, Miznon, evenals de eigendommen van het W Amsterdam, de Edition Milan en nog veel meer. Bij alles wat we doen zijn we gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor onze gasten.


Over Max Brown Canal District
Max Brown Canal District ligt op de kruising van de meest iconische grachten van Amsterdam en bestaat uit drie historische grachtenpanden. Loop naar binnen en je vindt een volledig gemoderniseerd interieur, kunst van de lokale kunstenaar Gino Bud Hoiting en de veel bewonderde boekenmuur. Je hebt altijd de essentiële dingen van Max Brown bij de hand: geweldige koffie, gratis wifi en het meest comfortabele bed dat er is. Als je lekker wilt ontspannen, pak dan een nieuw boek uit de boeken ruilbibliotheek, neem een ​​drankje uit de honesty bar, speel een bordspel of lounge op ons rustige binnentuin terras.


Waarom deze vacature beschikbaar is
Als Front Office Agent bij Max Brown ben jij wat de gastervaring maakt. Wij zijn op zoek naar die sprankelende persoonlijkheid om dat tot leven te brengen! Iemand inchecken, de perfecte cocktail shaken of een hart in de perfecte cappuccino gieten zijn de tools om dit te bereiken.

Dit is wat je gaat doen

 • Je staat aan de balie waar je gasten in- en uitcheckt, reserveringen aanneemt en ervoor zorgt dat ze in de watten worden gelegd tijdens hun verblijf;
 • Je zorgt ervoor dat onze gasten goed gevoed en nooit uitgedroogd zijn door het ontbijt, de koffies achter de bar en de cocktails en andere drankjes te verzorgen;
 • Het delen van de ins en outs van wat de stad te bieden heeft;
 • Nauw samenwerken met je collega's van Housekeeping en Maintenance.

Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is 

Op een willekeurige dag jongleer je tussen de Receptie, het ontbijt, een cocktail shaker of espressomachine. Klinkt dat een beetje ontmoedigend? Maak je geen zorgen, we hebben je! Het is aan ons om ervoor te zorgen dat je die tools hebt en de kennis om ze te gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat u de juiste training krijgt. Niet alleen bij de start, maar gedurende je hele tijd bij ons. Het is vervolgens aan jou om dit te gebruiken om echte connecties te maken met je gasten!

Vereisten

Dit is waarom jij de beste kandiaat bent
Om te slagen in deze functie vinden wij dat je minimaal één jaar relevante werkervaring moet hebben in een Front Office rol (stage inbegrepen). Flexibiliteit in het werken van ochtend-, avond- en weekenddiensten.Het spreekt voor zich dat je gepassioneerd bent met mensen, graag verbindingen legt en een nieuwsgierige mindset hebt naar je werk, collega's en gasten. Je bent in voor een uitdaging en wil graag blijven groeien & ontwikkelen.

Onze Benefits & Fun

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Onze sollicitatieprocedure
Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! Onze Recruiter Khadika Attia neemt binnen 5 dagen contact met je op om te laten weten of we een gesprek willen plannen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Khadika Attia, 06-41794330

Details

Amsterdam, Nederland
Front Office
Max Brown Hotel Canal District

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.