Saltar al contenido

Bartender (m/v/d)

Den Haag, NederlandFood & BeveragePark Centraal The Hague

Functieomschrijving

Wat we doen en waar we trots op zijn

Met onze gedeelde passie voor gastvrijheid creëert ons team unieke hotels, restaurants, winkels en spa's in de meest inspirerende buurten van Europa. Het zit in ons DNA om creatief, ambitieus en verrassend te zijn en oprechte service te verlenen.


Over Sircle Collection

Sircle Collection is een onafhankelijke groep van creatieve brands die in 2011 is opgericht door de bekroonde industrie-expert Liran Wizman. In hun twaalf jaar is het in Amsterdam gevestigde bedrijf uitgegroeid tot drie hotelmerken op 13 locaties, drie restaurants, een design concept store en drie monumentale panden - allemaal gelegen in enkele van de meest inspirerende buurten van Europa. Hun brands omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal Hotels, X BANK, Seven North, The Rooftop at Sir Victor en Bar Claes, en hun eigendommen omvatten de W Amsterdam en de Edition Milan. Bij alles wat ze doen zijn ze gericht op het creëren van bijzondere en verrassende ervaringen voor hun gasten.


Over Park Centraal Den Haag
Aan de rand van de beroemde Koninklijke Tuinen, het gevarieerde Hofkwartier en de geplaveide straten, staat Park Centraal Den Haag voor 160 jaar aan erfgoed. Klassieke en moderne designdetails zorgen samen voor een elegante ervaring.


Waarom deze vacature beschikbaar is 

Als onze Bartender bij Park Centraal Den Haag ben je het gezicht van onze Bar en het eerste aanspreekpunt voor onze hotelgasten die inchecken, een kopje koffie drinken in onze huiskamer of genieten van een late night cocktail. Om iedereen een gezellige en plezierige tijd te bezorgen zijn wij op zoek naar een sprankelende en oprechte F&B professional die altijd zorgt voor de beste service met een grote glimlach!

Wordt je hier al blij van? Lees verder want..
Dit is wat je gaat doen

 • Je verzorgt drankjes & snacks voor onze hotelgasten in onze woonkamer, aan de bar en tijdens het inchecken
 • Met een grote glimlach huppel je door het hotel om een praatje te maken met onze gasten en ervoor te zorgen dat ze de beste tijd bij ons hebben
 • Je bent flexibel in het assisteren van het receptieteam of een ander team wanneer nodig.
 • Wanneer er evenementen plaatsvinden zoals: bruiloften, bedrijfsborrels of andere gelegenheden, assisteer je graag en maak je er een groot succes van


Dit is waarom je nieuwe baan uitdagend is
Je werkt in een dynamisch team met mensen van verschillende leeftijden en culturen. Daardoor houd je altijd het overzicht, kun je prioriteiten stellen en snel schakelen. Je weet verbanden te leggen en neemt initiatief als dingen niet lopen zoals gepland.

Vereisten

Dit is waarom jij de beste kandidaat bent 
Om te slagen in deze functie ben je minimaal één jaar werkzaam als F&B professional of in een soortgelijke rol. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent flexibel in het werken van verschillende diensten en maakt graag een praatje met onze gasten. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met hospitality, ben je een natuurlijke en creatieve professional met goede communicatieve vaardigheden en weet je contact te maken met verschillende mensen en culturen. Je bent niet bang om fouten te maken en wilt graag werken in een ambitieus en dynamisch team.


Onze Benefits & Fun 

 • Primaire arbeidsvoorwaarden (marktconforme Horeca CAO);
 • Vaste personeelstarieven voor alle Sircle Collection Hotels;
 • 10% korting bij X BANK: onze unieke conceptstore met Nederlandse kunst, mode en design;
 • Een vrije dag om je verjaardag te vieren;
 • 25% korting bij de restaurants van The Entourage Group;
 • Korting op de merchandise van het hotel;
 • Gratis In-house ervaring na 1 maand;
 • Betaalde verhuisdag;
 • Een geweldig team & toonaangevend hotelbedrijf.


Ontmoet Morad Boumhaout
Wow, je bent helemaal tot onderaan de functieomschrijving gekomen! Mijn naam is Morad, de F&B Manager van dit historische hotel. Ik werk al meer dan 20 jaar in de horeca en catering. In deze jaren heb ik vele gasten een gezellige en culinaire dag of avond bezorgd. Samen met mijn collega's van het F&B team serveren wij elke dag het ontbijt in onze gezellige ontbijtzaal, houden wij vergaderingen en evenementen in onze historische vergaderzalen en organiseren wij ook bruiloften in onze kleurrijke tuin! Word je enthousiast en word je mijn nieuwe collega? Ik ontmoet je graag voor een kop koffie en geef je een rondleiding door het hotel. Wil je contact opnemen of een gesprek aangaan over de functie of het team, neem dan gerust contact met me op via LinkedIn!

Onze sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Druk op de sollicitatieknop en stuur ons direct je CV en motivatiebrief! For more information about the application procedure please contact Malou Koopmans via +316 45801581.

Details

Den Haag, Nederland
Food & Beverage
Park Centraal The Hague

of

Wij zijn Sircle Collection. Een creatief en ambitieus team dat bouwt aan unieke hotels, restaurants en bars op de boeiendste locaties in Europa.

Bij Sircle Collection maken we ons hard voor een diverse en inclusieve cultuur. We zijn er trots op dat we iedereen gelijke kansen bieden en zorgen waar mogelijk voor aanpassingen voor mensen met een beperking.

Sollicitatieprocedure

Jouw stappen richting een nieuwe carrière

Staat je droombaan er niet tussen?

Bij onze andere labels hebben we ook nog vacatures open staan.