Sales Advisor X Bank PT (m/w/d)

Jobbeschreibung

Als Sales Advisor ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten van X BANK. In deze rol ga je actief de collectie introduceren en verkopen. Jij bent het visitekaartje van X BANK en hebt een charmante glimlach en enorme enthousiasme en passie voor verkopen. Je vindt het een kick om je verkoopdoelstellingen te behalen. Je werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van de

service en draagt zorg voor een ‘shopping experience’ die aansluit bij onze identiteit.


Over jou

Je kunt je gemakkelijk verplaatsen in de wensen van onze nationale/ internationale klanten. Het verlenen van high standard service - op een authentieke en hartelijke manier - zit in je bloed. Jouw gevoel voor kwaliteit is uitstekend en jij weet klanten aan je te binden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Jouw enthousiasme, energie en representatieve voorkomen zorgen ervoor dat je je commerciële doelstellingen weet te behalen en kunt overtreffen. Last but not least; je hebt gevoel voor verantwoordelijk, bent eerlijk, betrouwbaar en open.


Stellenanforderungen

  • Relevante ervaring binnen de fashion, art & design segment is een must;
  • HBO niveau;
  • beschikbaar in de weekenden;
  • beheersing van Adobe programma’s;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 32u per week beschikbaar. 

X BANK biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform) op basis van de Horeca CAO (AVR) w.o. trainings- en opleidingsprogramma, collectiviteitkorting bij een zorgverzekeraar, bedrijfsfitness en medewerker kortingen in binnen – en buitenland, etc.


X BANK is onderdeel Sircle Collection. Sircle Collection creëert en managet een collectie van lifestyle design hotelmerken en -concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Barcelona, Den Haag, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, Ibiza en Wenen. Sircle Collection is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten, en ‘design leadership’. Sircle Collection managet 13 hotels in Nederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk en heeft een strategische visie om verder uit te breiden in vooraanstaande Europese steden.